niedziela, 12 sierpnia 2012

Makaron z awokado i czarnuszką


Składniki:
dojrzałe awokado
oliwa
trochę czosnku (wyciśniętego)
limonka
nasiona czarnuszki
poręczny makaron

Wykonanie:
Awokado rozgniatamy widelcem, doprawiamy czosnkiem, oliwą i limonką, a następnie mieszamy z ugotowanym makaronem. Całość posypujemy czarnuszką.

3 komentarze:

  1. Nigdy nie jadłam awokado, ale mam przeczucie, że to danie smakuje dobrze. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Mogę wiedzieć gdzie dorwałaś czarnuszkę? Nigdzie nie mogę znaleźć :) makaronu w takim wydaniu nawet by mi do głowy nie wpadł!

    OdpowiedzUsuń
  3. czarnuszka firmy Dary Natury http://darynatury.pl/offer/272/czarnuszka.html

    OdpowiedzUsuń