piątek, 20 lipca 2012
Bananowa jaglanka z jagodami
Składniki:
1 mały dojrzały banan
3 łyżki płatków jaglanych z pełnego przemiału
1 łyżka ekspandowanego amarantusa
garść jagód (porządnie umytych!)
Wykonanie:
Banana rozgniatamy z płatkami i amarantusem, a następnie mieszamy z jagodami :)
1 komentarz:
Unknown
20 lipca 2012 17:22
Akurat jaglana i amarantus i u nas na tapecie. Już wiem, co Anielka jutro zje na śniadanie :)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Akurat jaglana i amarantus i u nas na tapecie. Już wiem, co Anielka jutro zje na śniadanie :)
OdpowiedzUsuń